top of page
gron_vignet_ny_dag.png

Maria Montell er et etableret navn på den danske musikscene, og har udgivet ikke mindre end 8 albums som solist og sangskriver. Sange og pop hits, som “Jeg er her for dig” Sådan går det hvergang” “Svært at være gudinde” “Kys mig op til himlen” “Her er gude godt, at være” “Imens hun sang (Di da di ) etc… Var nogle af p3´s mest spillede sange i 90´erne Hun er opvokset med Jazz, som en fast bestanddel af hendes barndom, det er derfor naturligt, at Maria Montell ikke kan lade være med at elske jazzen og de dejlige evergreens der er skrevet igennem tiden.
 
Hun har i de seneste mange år været aktiv som Jazz sangerinde blandt andet med Benjamin Koppels ”Jazz Galla”.
 
Maria Montell har en særlig forkærlighed inden for Bossa Nova, som også giver sig til udtryk i hendes senere album udgivelser. Herunder det anmelderoste ’Bossa for My Baby’, hvor hendes talent som evergreen og bossa sangerinde kommer til udtryk på formidabel vis.
 
Maria Montells største udlands hit til dato, med 1,8 millioner solgte, er også en Bossa Nova (And so the story Goes Di DaDi) som fik hende rundt i verden.

 

Når Maria spiller live med Hannibal Gustafsson (Guitar), Carsten Skov Vibrafon/ Keys), Bastian Sjelberg (Bas), Yohanier Ramon (Percussion) Kristoffer Sjelberg (Trommer) Lars Hartvig (Sax) Mixer hun Folk-poppen med Funky Bossa og jazz.

Som balsam for sjælen….De sidste par år har Maria og band spillet over 100 koncerter i flere forskellige konstellationer efter venues størrelse og publikum.

 

HopCreek Festival

I juli 2020 lavede Maria sin egen Hop Creek Festival ( På landet i Humlebæk hvor hun har adresse og 25.000 kvm jord.).
Det er blevet til to 3 dages festivaller i 2021 maj/juni. En festival der er kommet for, at blive i det Nordsjællandske. På progammet er der dansk original musik fra før og nu. 

 

Funky jazz og soul er også en stor del af festivalen og altid en respekteret DJ er på programmet.

Maria Montell er først og fremmest sangskriver. Og så er hun en “ Jeg gør det selv dame.

 

---------


Kartine Ring skriver om Marias sidste album Soy Maria:
 
Maria Montell har netop udsendt Soy Maria og viser igenigenigen, at hun har en stilsikker sans for bossa og tresserpop og for at vælge de rette musikalske partnere. Hun er en ener i dansk musik og ved præcis, hvem hun er og hvad hun kan. Dette album er stilsikkert, indtagende, liveindspillet og fuldstændig frigjort fra tidens trends. Var jeg musikanmelder, ville jeg give max karakterer. Klassisk album! Citer mig gerne for det! Bonusinfo: udsendt på gul vinyl.

---------

 

Der er ny musik på vej…

VI FLØJ AFSTED

Gedigent Dansk Sommer Pop Hit fra Maria Montell, som vi kender hende….

Skrevet  og produceret i samarbejde med hendes musikalske partner igennem 8 år Guitarist Hannibal Gustafsson.

 

En sang om 2 mennesker midt i livet der giver kærligheden et spark i røven på den gode måde…..

OM SANGEN OG MUSIKKEN DET SIDSTE ÅR

Som mange af mine andre kollegaer, har vi lavet musik sammen, men hver for sig. Jeg i mit hjemmestudie i hytten og Hannibal i sin kælder hvor han bor.
 

Tænker dog sagtens, at der kan komme et hit ud af det - vi finder nye måder, at komme igennem på.

Jeg har som rigtig mange andre haft brug for, at tænke kreativt! Hvordan overlever vi lige rent økonomisk dette lange år. Min gæstehytte har jeg lejet ud til airbnb de fleste weekender og i ugen har jeg kunne arbejde i hytten selv…. Lidt gear frem og tilbage dog - omstændigt JA.

 

Det har været en kæmpe gave i denne tid, fordi jeg har været vært for par, der har haft brug for, at pleje kærligheden og forkæle sig selv og med min hjælp :-) Lækker Brunch serveret i min flotteste have på hyttens terrasse.. (Jeg har bagt, stegt bacon og hentet friske æg - skiftet sengetøj i lange baner )

 

Når det regner på præsten, så drypper det på degnen, som man jo hele tiden siger…… Mine børn har nydt, at der var /er brunch i de weekender…

 

Jeg er iagttager, så jeg har jo på tæt hold kunne observere de hungrende par der skulle ud af hjemmets fire vægge, pleje forholdet og forkæle hinanden.
 

Det, jeg og vi er gået igennem har sat parforholdet på prøve. Tænker, at dem der er kommet ud på den anden side er stærkere end før.

VI FLØJ AFSTED

Der blev lidt tid til, at reflektere…..

Der blev tid til, at SE hinanden

Der blev tid til, at mærke sig selv

Der blev tid til, at se på livet med hinanden

Der blev tid til, at give kærligheden en chance og satse igen.

Tid til, at give kærligheden et SPARK i røven

Eller tid til farvel!!!

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube
bottom of page