top of page

Noget om...

Jeg faldt over denne sang, som jeg skrev for mange år siden til mit album SE, der på mange måder var et rigtigt svært album, at udgive.

Det var efter mit forhold med Kronprins Frederik og det var lidt lige meget hvad jeg gjorde, så blev det analyseret. Jeg syntes ikke det var sjovt med alt den opmærksomhed på den måde.

Jeg havde før udgivet 2 albums Jeg er her for dig i 1994 og Svært at være Gudinde i 1996 hvor jeg fik en vidunderlig anerkendelse fra folk i form af fanbreve, som skrev, at mine sange netop handlede om deres liv og følelser.

Det var hele min mission med min sangskrivning fra min begyndelse. At dele ud af mine inderste tanker i håbet om der var nogen der havde det som jeg. Ikke kun om kærlighed, men også andre tanker om livet.

"Hej min Søndag” eller "Hjælp mig" er fine eksempler begge fra Svært at være gudinde.

Dream on Dreamer kom til, da jeg skulle oversætte mine sange til engelsk, da albummet skulle ud i de lande jeg havde været en succes i med And so the story goes (Di da di)

På dansk hedder den Elsk mens du elsker.

Lige nu filosofere mange mennesker jeg taler med om der er ting, som er lagt ind i vores liv for, at føre os tilbage til vores sande livsbane. Om denne krise er opstået for, at vi kan anvende den til, at starte på en frisk.

I disse dage kigger jeg meget på naturen. På min familie både de unge og de gamle. På mine drømme og hvad der er lykke for mig. Jeg ser ekstra godt på min familie og lærer dem endnu bedre, at kende.

Jeg fyldes i glimt og øjeblikke af lykke i disse dage, af alt det smukke i naturen. Naturen er min bedste og dejligste ven i øjeblikket. 

Jeg har ikke lyst til, at tale om frygt. Jeg har lyst til, at drømme, at være tilstede i øjeblikket. Men, allermest har jeg lyst til IKKE, at være modløs. Jeg har lyst til, at kæmpe for alt det smukke vi har og er omgivet af. 

Jeg har lyst til, at kramme alle de mennesker jeg holder af med mine tanker. Jeg har lyst til, at OVERLEVE og, at mine drømme må forblive intakte, så længe jeg lever.

Dette var lige ordene, som kom til mig midt i denne meget underlige tid.

Kram herfra mine tanker

Maria

vignet_web_white.png

DREAM ON DREAMER

 

LYRICS BY MARIA MONTELL

MUSIC BY MARIA MONTELL

 

IN A DREAM I HEARD

THE SONGS OF PARADIS

IT WAS BEAUTIFUL WHEN I CLOSED MY EYES

 

I SAW THE FLOWERS

THIS WORLD OF OURS

IT WAS A TENDER SONG

SO FULL OF LOVE

 

WHEN I SAW THE GATE

WHERE GOLDEN STREETS BEGIN

I FELT LOVE AGAIN COULD LOOK WITHIN

 

BIRDS WHERE SINGING

IT´S THE BEGINNING

OF A TENDER SONG 

SO FULL OF LOVE

 

DREAM DREAM ON DREAMER

LOVE LOVE ON LOVER

SEEK SO MUCH DEEPER

AND FIGHT FOR ALL THE BEAUTIFUL, THERE IS TO LIFE

 

NOW I´M HERE AGAIN

AWAY FROM PARADIS

I SEE LOVE AGAIN WITH MY OPEN EYES

 

 

I SAW THE FLOWERS

THIS WORLD OF OURS

IT WAS A TENDER SONG

SO FULL OF LOVE

 

DREAM DREAM ON DREAMER

LOVE LOVE ON LOVER

SEEK SO MUCH DEEPER

AND FIGHT FOR ALL THE BEAUTIFUL, THERE IS TO LIFE

 

CHORUS

bottom of page